top of page

CURSUS
COPYWRITING

Pay-offs, radiocommercials, webteksten, social media: in de intensieve schrijfcursus Copywriting ga je aan de slag met praktijkgerichte schrijfopdrachten. Je verbetert je aanpak en je schrijfstijl. Het resultaat: commerciële teksten die méér impact hebben.

Aantal schrijfworkshops:

6 woensdagen

CURSUS
VERHALENDE JOURNALISTIEK

De wereld verandert en de manier waarop mensen daarover schrijven verandert mee. Waar voorheen kale feiten het belangrijkst waren, komen daar tegenwoordig verhalen van individuele personen of groepen bij.  Hoe bouw je een kort nieuwsbericht uit tot een indringend achtergrondverhaal? Met een hoofdpersoon van vlees en bloed, een spanningsboog, met scènes en dialogen? Hoe, anders gezegd, smeed je naakte feiten om tot levendige mensenverhalen? In deze interactieve schrijfcursus leer je het allemaal. 

Aantal schrijfworkshops:

6 dinsdagen

CURSUS
NIEUWSBERICHTEN SCHRIJVEN 

Pakkende nieuwsberichten schrijven: dat vergt een scherpe neus voor nieuws én de vaardigheid om het nieuws volgens journalistieke principes te verwoorden. In deze schrijfcursus leer je alles over het schrijven van nieuwsberichten voor print en online.

Aantal schrijfworkshops:

4 dinsdagen

bottom of page