Aantal schrijfworkshops:

6 woensdagen

Cursus
Copywriting

Pay-offs, e-mailings, persberichten, webteksten, social media: in de intensieve schrijfcursus Copywriting ga je aan de slag met praktijkgerichte schrijfopdrachten. Je verbetert je aanpak en schrijfstijl. Het resultaat: commerciële teksten met méér impact.

Aantal schrijfworkshops:

6 dinsdagen

CURSUS
Verhalende journalistiek

De wereld verandert en de manier waarop mensen daarover schrijven verandert mee. Waar voorheen kale feiten het belangrijkst waren, komen daar tegenwoordig verhalen van individuele personen of groepen bij. In de cursus Verhalende Journalistiek leer je effectieve schrijftechnieken te gebruiken. Zo wordt een tekst een verhaal, met indringende taal. Belangrijk daarbij is het werken met beelden en scenes. In deze praktische schrijfcursus werk je met een zelfgekozen onderwerp toe naar een eindproduct.

Aantal schrijfworkshops:

4 dinsdagen

Cursus
Nieuwsberichten

Pakkende nieuwsberichten schrijven: dat vergt een scherpe neus voor nieuws én de vaardigheid om het nieuws volgens journalistieke principes te verwoorden. In deze schrijfcursus leer je alles over het schrijven van nieuwsberichten voor print en online.

icon1_edited.png

OPLEIDING

-

Icon4_edited.png

WORKSHOPS

-