Alma Post

Alma Post geeft sinds 2000 les bij de opleiding Proza voor Kinderen van Scriptplus. Ze studeerde Nederlands en Theaterwetenschap. In 1990 begon ze met het schijven van jeugdboeken. Inmiddels heeft ze zeven kinder- en jeugdboeken uitgegeven en een non-fictie boek voor volwassenen: ‘Zo zijn wij elkaars geschenk’. In 2015 richtte ze een uitgeverij op, Uitgeverij De Onderstroom, voor boeken die goed geschreven zijn en een maatschappelijk thema hebben.
In 2016 kwam daar haar roman ‘Een huis met zeven kamers uit’, over klassenverschillen, en in 2017 ‘Mijn vrienden en ik’ over jezelf blijven in een wereld vol ingesleten waarden.

Voor schrijfcursussen kan je bij haar terecht. Ze geeft je theoretische handvaten en legt uit waarom en hoe je die toepast. Ze beoordeelt je werk, je beoordeelt elkaars werk en leert van de ‘fouten’ van een ander, en je krijgt een goed beeld van je eigen schrijfcapaciteit. Bovendien kan zo’n groep heel inspirerend zijn! Locatie in overleg. Kosten afhankelijk van de grootte van de groep.

Heb je speciale schrijfwensen? Heb je vragen? Laat het haar weten.
Zie verder www.almapost.nl