Over ons

Scriptplus is de schrijfschool van Amsterdam. Wij verzorgen vakkundige schrijfcursussen op het gebied van zakelijk en literair schrijven. Ons uiteenlopende aanbod, van Proza voor Kinderen tot Copywriting of Schrijven voor het web, is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Als professionele schrijfschool werken we voor onze schrijfcursussen met een team van ervaren docenten. Mensen uit het vak die als geen ander de kneepjes van het schrijfvak kennen.

Schrijfcursus Amsterdam

De schrijfcursussen van Scriptplus worden gegeven op een goed bereikbare locatie in hartje Amsterdam. Onze cursussen vinden voornamelijk ’s avonds of in het weekend plaats. Als schrijfschool evalueren we voortdurend onze cursussen zodat de hoge kwaliteit ervan gewaarborgd blijft. Na afloop van jouw schrijfcursus ontvang je een certificaat om aan te kunnen tonen dat je de geleerde technieken onder de knie hebt.

CRKBO

Scriptplus is als cursusaanbieder geaccrediteerd door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Deze onafhankelijke organisatie onderzoekt opleidingsinstituten en bepaalt of ze in aanmerking komen voor een kwaliteitskeurmerk. Toetsing vindt plaats door middel van een uitgebreide audit. Met deze accreditatie is het mogelijk om de cursussen vrij van BTW aan te bieden. Er wordt op geen enkele cursus BTW geheven.

Kunstkeur

De opleiding DOCS van Scriptplus is als enige opleiding Docent Creatief Schrijven in Nederland gecertificeerd door stichting Kunstkeur. Dat betekent dat DOCS opleidt tot gecertificeerd en bevoegd schrijfdocent in de buitenschoolse kunsteducatie. Kijk voor meer informatie over dit keurmerk op de website van stichting Kunstkeur.