Afbeelding1_edited.png

LOCATIE

Het is een bijzonder jaar geweest waarin Covid-19 onze creativiteit en flexibiliteit heeft getest.

Door de sluiting van de universiteiten was het voor ons tijdelijk niet meer mogelijk om onze lessen

op de Vrije Universiteit (VU) van Amsterdam te kunnen faciliteren.

We zijn erg blij met onze alternatieve locatie waar we geschikte workshopruimtes tot onze beschikking hebben om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. 

Tempel

De lessen worden gegeven in het cultuurcentrum ‘Tempel’. Het is te herkennen aan haar karakteristieke ronde bouw. De oude bibliotheek in de Tolstraat is verbouwd tot een cultuurcentrum waar creatieven een werkplek kunnen huren en hun werk op het podium kunnen vertonen. Het gebouw werd in 1929 opgericht door de Theosofische Vereniging voor bijeenkomsten, als een plaats voor bezinning en verkenning.

 

Het gebouw is recent volledig verbouwd. De vergader- en workshopruimtes liggen op de begane grond, het podium is op de verdieping gesitueerd.

Routebeschrijving

Met de auto

Via deze link kun je kijken welke parkeergarage in de buurt het meest voordelig is. Je kunt op de website van Parkbee ook gelijk een parkeerplek reserveren. Je kunt altijd in de nabijgelegen straten van de cursuslocatie parkeren maar dat is dan vaak iets duurder. 

Je kunt ook parkeren bij de P+R Rai (Europaplein 24). Hier sta je geparkeerd voor €1,- per 24 uur. Vanaf daar is het een kwartier met tramlijn 4. Je stopt dan uit bij de halte Lutmastraat en dan is het enkele minuten lopen naar de Tempel.

 

Met openbaar vervoer

Het adres van Tempel is Tolstraat 160 in Amsterdam. Vanaf de treinstations Amsterdam Centraal of Amsterdam RAI reis je met tramlijn 4 naar de halte Lutmastraat. Het is dan enkele minuten lopen naar Tempel. Vanaf Amsterdam Amstel kun je in 16 minuten naar de Tempel toelopen. Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl.