Inspiratiedag Creatief schrijven

Een dag vol verkenning en nieuwe schrijftechnieken. Je maakt kennis met bijzondere inspiratiebronnen en gaat meteen zelf aan de slag. Doe mee en kom ook in de schrijfflow!

Inhoudsopgave

De inspiratiedag

Kom in de schrijfflow! Tijdens deze dag probeer je verschillende genres uit, scherp je je zintuigen aan, leer je hoe je personages kunt opbouwen en hoe je een pakkende dialoog schrijft. Er is veel ruimte om zelf te schrijven en om je teksten met de docenten en de andere deelnemers te delen. Wie wil krijgt feedback.

Een greep uit het programma:

  • @ikje schrijven
  • imiteren en column schrijven
  • poëzieopdracht 
  • personages en dialogen

Voor wie?

De inspiratiedag Creatief schrijven is voor iedereen die graag schrijft en nieuwe invalshoeken en genres wil uitproberen. En voor iedereen die nog niet eerder geschreven heeft, maar het graag wil ervaren. Schrijfervaring is niet nodig, schrijfzin wel. 

Wat ga je leren?

Na afloop weet je waar je inspiratie vandaan kunt halen. Durf je je te laten gaan op papier en heb je een koffer vol nieuwe en verrassende schrijftechnieken.

Na afloop

Na de inspiratiedag is het natuurlijk mogelijk om je verder te verdiepen in het vak creatief schrijven. Misschien ben je geïnspireerd om verder te gaan met gedichten schrijven. Of wil je je richten op scenario's of prentenboeken. Bekijk hier alle cursussen!

Meld je aan