Literair schrijven

Basiscursus Verhalend proza

Een korte cursus voor iedereen die verhalen voor volwassenen wil schrijven. Leer tijdens vier bijeenkomsten de basisvaardigheden die je nodig hebt en pas deze meteen toe in het verhaal dat je tijdens de cursus schrijft.

 

Lees meer

Cursus Gedichten schrijven

Heb je de ambitie om méér te maken van je poëzie? In de cursus Gedichten Schrijven groei je als dichter. Je leert creatieve technieken en krijgt meer inzicht in poëtische middelen en de toepassing ervan.

Lees meer

Opleiding Docent Creatief Schrijven (DOCS)

In de de gecertificeerde opleiding DOCS (Opleiding Docent Creatief Schrijven) ontwikkel je je tot professionele schrijfdocent. Daarbij komt niet alleen creatief schrijven (proza en poëzie) uitgebreid aan bod, maar ook de didactiek van het schrijfonderwijs.

Lees meer

Topklas Proza voor Kinderen

Zet de laatste stap naar een publicabel manuscript. Volg de Topklas Proza voor Kinderen en ga op weg naar je eerste kinderboek.

Lees meer

Opleiding Proza voor Kinderen

Proza voor kinderen is een opleiding waarin je leert hoe je professionele kinder- en jeugdverhalen schrijft, in het genre en de stijl die bij jou passen. De cursus wordt verzorgd door gerenommeerde schrijvers.

Lees meer

Opleiding Verhalend Proza

De Opleiding Proza is een compleet traject bestaande uit vier niveaus. De schrijfopleiding leidt je op tot een professionele schrijver, klaar om daadwerkelijk boeken uit te geven.

Lees meer