Inschrijven

Basismodule Kinderboek Schrijven

Hoe werkt de inschrijving?

1. Zodra je onderstaand formulier hebt ingevuld ontvang je per mail een factuur voor de aanbetaling op het lesgeld (€100,-). Met de aanbetaling bevestig je de inschrijving en reserveer je een plek voor de cursus.

2. Zodra er voldoende inschrijvingen zijn voor de cursus ontvang je de factuur voor het resterende lesgeld. Als de cursus al vol zit op het moment van inschrijving ontvang je van ons een bericht.

3. Bij inschrijving heeft de cursist betalingsplicht voor het gehele bedrag van de cursus. Je ontvangt van ons een bevestiging op het moment van betaling en twee weken voor aanvang ontvang je de startbrief met alle benodigde informatie.
    Word de factuur door iemand anders betaald? Stuur ons dan een mail op info@scriptplus.nl met de juiste factuurgegevens van jouw werkgever/de instantie. We raden je aan om bovenstaand formulier te verzenden en de aanbetaling te voldoen om zeker te zijn van de reservering. Wij zullen de factuur aanpassen naar de door jou aangeleverde factuurgegevens van de desbetreffende werkgever/instantie. Zodra de factuur is betaald, storten wij jouw aanbetaling terug.