top of page
Stocksy_txp94a1500fv6l200_Medium_1721707.jpg

INCOMPANY

Scriptplus organiseert ook trainingen op de werkplek: een schrijfcursus uit het vaste aanbod of een programma op maat. De docent inventariseert de wensen en stelt een schrijfprogramma samen dat zoveel mogelijk aansluit bij de organisatie en de eigen teksten. Dat maakt dat deelnemers de opgedane schrijfvaardigheden snel kunnen toepassen in hun eigen werksituatie.

Zakelijke schrijftraining

Wij kunnen op de werkplek schrijftrainingen verzorgen voor groepen tot 10 personen. Grotere groepen kunnen we eenvoudig splitsen. Voorafgaand aan de schrijftraining komen wij graag langs om de inhoud door te nemen. Op dat moment geven we ook advies over de duur en frequentie van de cursusbijeenkomsten. Het geven van feedback op uitgevoerde opdrachten is onontbeerlijk voor het leerproces van elke deelnemer. De schrijfdocent geeft die feedback tijdens bijeenkomsten.
 

Creatieve schrijftraining

Scriptplus verzorgt ook workshops Creatief schrijven voor bedrijven en overheidsinstellingen. Een workshop creatief schrijven haalt mensen uit hun ingesleten schrijfpatroon. Door het gebruik van literaire verteltechnieken raken mensen geïnspireerd om stugge, feitelijke teksten in een frisse, levendige vorm te gieten.

Wie weet wil jouw bedrijf het personeel een workshop creatief schrijven aanbieden. Dat levert een bijzondere ervaring én gemotiveerde werknemers op. Nadat onze schrijfdocent enig inzicht heeft gegeven in bepaalde verteltechnieken gaan de deelnemers zelf aan de slag.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Stuur ons 

een bericht

bottom of page