Literair café

Een sociale én leerzame ontmoeting tussen schrijvers, schrijfliefhebbers, docenten en redacteuren. Dat is het literair café van Scriptplus. Er is een lezing door gastschrijver Franca Treur, een workshop Dialogen schrijven waarbij je direct aan de slag gaat, je kunt advies vragen aan uitgevers – en dit alles onder het genot van een drankje. Kom ook!

Praktische informatie

Datum: zondag 24 juni 2018

Tijd: 14:00-17:00

Locatie: Boekhandel Scheltema, Rokin 9, Amsterdam

Kosten: gratis

Thema

Het thema van het literair café van 24 juni is Debuteren. Waarmee maak je jouw verhaal onderscheidend? Wanneer maak je de stap naar een uitgever en hoe pak je dat eigenlijk aan? Tijd om hier meer over te weten te komen! We hebben een aantal oud-cursisten van Scriptplus te gast die inmiddels hun eerste of zelfs tweede boek hebben uitgebracht, en die hun ervaringen graag met je delen.

Speciale gast

Franca Treur debuteerde in 2010 met de bekroonde roman Dorsvloer vol confetti. Ze publiceerde sindsdien de romans De woongroep en Hoor nu mijn stem en de bundel kortel verhalen X&Y. Begin dit jaar verscheen de tweede bundel: Slapend Rijk. Naast romans en korte verhalen schrijft Franca Treur columns voor onder meer Trouw en De Groene Amsterdammer.

Aanmelden

Een bezoek aan het literair café van Scriptplus is gratis. Als je je hieronder aanmeldt, reserveer je alvast een plek en een drankje!